Herkkusuiden ei enää tarvitse odottaa maakunnan maistuvimpien pizzojen valmistumista, sillä Ravintola Valkealammen ovet avautuvat uuteen kesään tänään torstaina 28.4.
Yrittäjä Pirkko Mäkipelto kertoo, että kesäkausi olisi avattu jo pääsiäiseksi, mutta kesän haasteeksi on muodostumassa työntekijäpula.
– Palkkaisimme edelleen erittäin mielellään töihin aikuisia, vähintään 18 -vuotiaita, Pirkko sanoo.
Tällä hetkellä ulkopuolista työvoimaa on palkattu viisi henkilöä, mutta viime kesänä työntekijämäärä oli seitsemän, eikä sekään tahtonut riittää.
– Avoinnaoloajat tulevat olemaan joka päivä kello 12-20 ja laajentaa aukioloja emme voi, jos emme saa lisää tekijöitä.
Valkealammen kesää odotetaan jälleen positiivisin tunnelmin, sillä alue on kokonaisuudessaan kehittymässä yhä lisää ja myös sähköistetyt karavanaaripaikat saadaan tänä kesänä. Saunatkin alkavat jo olla valmiina.
Ravintolapuolta mennään pizzat edelle, sillä niiden perässä Valkealammelle ajetaan kaukaakin. Toki tarjolla on myös burgerit ja salaatit. Listaa on hyvin viime vuoden kaltainen, mutta nyhtöpossua on nyt tarjolla niin pizzassa kuin burgereissakin.
Tuula Jokiaho