EL Alajärven väki kesäpäivän vietossa Luoma-aholla

Luoma-ahon kyläläiset hoitivat ruokailut, kahvittelut ja jopa ohjelmankin valmiiksi paikalle saapuneille Eläkeliiton jäsenille!

EL Alajärven yhdistyksen perinteistä kesäpäivää vietettiin Luoma-ahon kylätalolla. Kylätalo täyttyi yhdistyksen väestä ja kyläiset olivat hoitaneet ruokailut, kahvittelut ja jopa ohjelmankin valmiiksi. Ilmakin oli erittäin aurinkoinen ja lämmin.

Päivä aloitettiin ruokailulla, jonka jälkeen Luoma-ahon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Rajala ja Alajärven eläkeyhdistyksen puheenjohtaja Antti Laukkonen toivottivat kaikki tervetulleiksi.

MAINOS

Päivän sponsorina toimi OmaSp, mistä konttorinjohtaja Helena Marjomäki toikin pankin terveiset. Musiikista vastasi Mervi Pokela ja Martti Ojajärvi. Yhdessä laulettiin Ystävän laulu.

Hauskoja ja nauruhermoja kutittavia etelä-pohjalaisia pakinoita esitti Arja Metsäpelto. Marketta Mäkinen oli tuonut mukanaan vanhaa ja mielenkiitoa herättävää pienesineistöä, joita päästiin tunnistamaan sekä muistelemaan niiden käyttöä.

Ohjelman jälkeen kokoonnuttiin ulos TonkKumin heittoon ja yhdessäoloon. Päivän päätteeksi Sirkka Rajala veti hauskasti päivän tapahtumat yhteen, jonka jälkeen juotiin pullakahvit.

Mukava, rento ja antoisa päivä jälleen kerran. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille!

Ohjelman jälkeen kokoonnuttiin ulos TonkKumin heittoon ja yhdessäoloon.

Exit mobile version