Amuletinmetsästystä Sääksjärvellä

Sääksjärvellä Taiteen Päämajassa päästään seuraamaan Ninni Kettulin (keskellä) ja hänen ystäviensä seikkailua, jonka keskiössä ovat Satumetsän hahmot ja Kivilouhoskylän asukkaat. Löytyykö ratkaisun avain Kraatterijärven 78 miljoonaa vuotta vanhasta tarinasta?

Tönttöröö on kutistunut yllättäen kiveksi. Kivilouhoskylän peikot lähtevät pyytämään apua Satumetsän väeltä ja Ninni Kettuli ystävineen lähtee ratkomaan akuuttia ongelmaa. Löytyykö ratkaisu Kraatterijärven 78 miljoonaa vuotta vanhasta tarinasta, josta vuoden reissultaan palannut Sakke Sammakkoinen kertoilee? Pääseekö Tönttöröö normaaliin muotoonsa vai jääkö ikiajoiksi kiveksi?

Ninni Kettulin uusimman seikkailun keskiössä ovat Satumetsän hahmot ja Kivilouhoskylän asukit. Taiteen Päämajassa Vimpelin Sääksjärvellä kuullaan musiikkia ja nähdään esimerkiksi meteoriittitanssia. Lapsille ja lapsenmielisille sopiva pääsymaksullinen näytelmä kestää puoli tuntia.

MAINOS

Maritza Parkkisen käsikirjoittamassa ja ohjaamassa Ninni Kettuli ja amuletin arvoitus -näytelmässä on mukana sekä lapsia että aikuisia. Lavalla nähdään tuovat Sini Pollari, Laura Takala, Lilian Rannanpää, Aune Rannanpää, Helena Apilasaho, Jenna Apilasaho, Joni Apilasaho ja Maritza Parkkinen. Tekniikasta vasta Hannu Parkkinen.

Amuletin arvoitus -esityksiä on päivittäin 1.–9. elokuuta Taiteen Päämajassa osoitteessa Sääksjärventie 251. Teatteria on ollut tukemassa muiden muassa Vimpelin kunta ja Kotihengettäret. Viime kesänä Ninni Kettuli ja taikaperhonen -esitystä kävi katsomassa toistasataa eri-ikäistä musiikin ja teatterin ystävää.

Virpi Poikelin

Exit mobile version