Lash Studio Jarna S toi palvelunsa Alajärvelle

Jarna Suomalainen on avannut Alajärvelle ripsistudion ja lisäksi aikoja voi varata myös hänen työhuoneeseensa Lehtimäelle. Myös Seinäjoelle on aikoja vielä saatavilla, mutta Seinäjoki jää pois kun Alajärvellä toiminta käynnistyy kunnolla.

Alajärvellä on aloittanut toimintansa Lash Studio Jarna S, jonka yrittäjä Jarna Suomalainen on aikaisemmin pitänyt studiota Seinäjoella.

Kauhajoella syntynyt ja vielä toistaiseksi Kauhavalla myymäläpäällikkönä päätyönään työskentelevä Jarna on kuitenkin muuttanut ”miehen perässä” Alajärvelle Lehtimäelle, ja siksi hän on nyt tuonut myös ripsistudiopalvelunsa tälle alueelle.

MAINOS

Ripsiteknikoksi Jarna opiskeli Kauhavalla keväällä, koska halusi työskennellä ihmisten kanssa. Myymäläpäällikön työt ovat paljon muuta kuin asiakaspalvelua ja siksi tämä työ antaa sille hyvää vastapainoa.

Uusi ala on kuitenkin vienyt mennessään ja Jarnalla on paljon suunnitelmia siitä, mitä kaikkea palveluja voisi ripsiteknikon työn lisäksi opiskella.

Tällä hetkellä tarjolla on ripsien pidennykset sekä uv-valopidennykset, jotka on nopeampi tehdä ja ne ovat myös asiakasystävällisemmät, koska liima kuivaa välittömästi.

Myös sokeroinnit on tulossa palveluihin pikapuoliin ja tämän vuoden puolella valikoimiin tulevat myös airbrush -kulmat, jotka pysyvät jopa noin kymmenen viikkoa.

– Innostun helposti kaikesta uudesta ja siksi on kiva tuoda tarjolle myös uusia palveluita, Jarna sanoo ja miettii, että tulevaisuudessa tarjolla voisi olla myös tatuointeja.

Jarnalle on edelleen mahdollista saada aikoja myös Seinäjoelle, mutta nyt kun tilat Alajärvelle Keskuskatu kymmeneen valmistuvat, jää Seinäjoki pikkuhiljaa pois. Kotona Lehtimäellä on myös työhuone, joten aikoja on varattavissa sinnekin.

Aikoja on tarjolla pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, jotka ovatkin kaikkein suosituimpia asiakkaiden kannalta. Yhteyttä saa viestitse tai Facebookin ja Instan kautta.

Tuula Jokiaho



Exit mobile version