Mestaruusliiga alkaa – Kyky-Betset kohtaa Hurmoksen

Mestaruusliiga alkaa lauantaina kun Kyky-Betset kohtaa kotonaan Hurmoksen. Arkistokuva.

Kyy York areenalla pilli puhaltaa lauantaina 28.9. kello 17 Kyky-Betsetin ja Karelian Hurmoksen kauden 2024-2025 käyntiin. 

Kaksi merkittävästi muuttunutta joukkuetta ottaa toisistaan mittaa ottelussa. Tulevalla kaudella Kyky-Betsetin riveistä löytyy jopa seitsemää eri kansalaisuutta. Keskipelaajaosasto on mennyt kokonaan uusiksi, tämän lisäksi uusi hakkuri, libero sekä passari on löytänyt tiensä Keski-Suomen lentopallon Mekkaan.

MAINOS

Kuitenkin joukkueessa on edelleen vahvoja runkopelaajia edellisiltä kausilta, mainittakoon liigan kokeneimpaan kaartiin kuuluva Aivars Petrusevics.

Molemmat joukkueet ovat ennen kauden alkua hioneet otteitaan harjoitusotteluissa. Viimeisimmässä harjoitusottelussa Kyky-Betset peittosi Vaasan Kiiston karuin luvuin 4-0, kun puolestaan Hurmos on hionut taitojaan viikonloppuna kansainvälisessä FinEst-cupissa häviten ottelunsa Loimua ja Bigbank Tartua vastaan 2-1.

Kyky-Betsetin seuraikoni Hannu Kalliojärvi kommentoi kauden alkua. – Mielenkiintoinen vastustaja tulossa, mutta on luotto meidän uusiutuneeseen joukkueeseen, josta kymmenen edellisen kauden pelaajaa on lähtenyt pois. Tämä antaa omat haasteensa, mutta olemme saaneet hyviä hankintoja lähteneiden paikoille.

Janssonsin saappaat ovat varmasti vaikeimmin täytettävät, mutta siinäkin näen valoa, sillä Samuel Jurikin otteet ovat parantuneet peli peliltä. Muut pelipaikat on täytetty ja meidän yleispelaajien osasto on tiivistynyt hyvin. Luotan meidän tekemiseen treenisalilla ja harjoitusotteluissa, vaikka isoja voittoja ei olekaan tullut.

– Harjoitusottelut ovat palvelleet hyvin meidän tekemistä ja joukkueen kehittymistä. Uskon meidän kotisalin taikaan, jonne vierasjoukkueen ei varmasti ole helppoa tulla haastamaan.

– Onhan Hurmoskin paljon uudistunut. Hurmoksen libero Tatu Hakkarainen on hyvä kaveri siellä ryhmässä ja Niko Haapakoski on ratkaisevassa asemassa Hurmoksen pelin kannalta, eli ei voida takki auki lähteä otteluun. Luotan kuitenkin meidän uusiutuneeseen joukkueeseen ja kotisalin taikaan. Lähdetään siis voittamaan heti kaikki pisteet kotiin!

Exit mobile version