Ilma-aseammunnan tutustumisilta Lehtimäellä

Lehtimäen Ampujat järjestää kaikille avoimen ilma-aseammunnan tutustumisillan Lehtimäellä tiistaina 15.10.

Lehtimäen Ampujat järjestää kaikille avoimen ilma-aseammunnan tutustumisillan Lehtimäellä tiistaina 15.10. kello 18-20. Paikka on Lehtimäen vanhainkodin alakerran ilma-aserata Pilkka (osoite: Alatie 5, 63500 Lehtimäki), jonka käyntiovi on sisäpihan puolelta.

Lehtimäen Ampujat ry pyrkii edistämään turvallista urheiluammuntatoimintaa tarjoamalla jäsenilleen mahdollisuudet lajin harrastamiseen. Seura järjestää ampumaurheilukoulun tiistai-iltaisin ilma-aseradalla Pilkassa.

MAINOS

Lasten ja nuorten vuoro on kello 18-19 ja aikuisten vuoro kello 19-20. Ampumaurheilukoulussa pääsee tutustumaan turvallisesti ja ohjatusti ammunnan harrastamiseen, joka voi kestää vaikka koko eliniän. Ampumaurheilukouluun ja harjoituksiin voit tulla yksin, kaverin tai vanhempien kanssa.

Aloitusiällä ei ole väliä eikä aiempaa kokemusta ammunnasta tai aseista tarvita.  Seurallamme on välineet, joilla lajiamme pääsee kokeilemaan ja harrastamaan. Ohjaajat neuvovat kuinka toimitaan turvallisesti, kuinka tähdätään ja mitä missäkin vaiheessa on lupa tehdä.

Kun perustaidot karttuvat niin ikäluokka ja fyysinen koko huomioiden harjoittelussa edetään istumatuelta pystytukien kautta ilman tukea tapahtuvaan seisten ammuntaan. Seuratoiminnan kautta on mahdollista päästä mukaan myös kilpailutoimintaan.

Seuraamalla paikallislehti-ilmoituksia on helppo lähteä mukaan aktiiviseen toimintaan ja hyvän harrastuksen pariin! Yhteydenotot: pj. Marko Talvitie (040-5457548, marko.talvitie@gmail.com) tai Reijo Rantakangas (050-5188353).

Exit mobile version