Alajärven monitoimihallilla piti hauskaa koko perhe

Onni Paakkanen sekä Eerika ja Elmeri Sironen innostuivat heti sählypelistä monitoimihallille laitetussa pienessä kaukalossa!
Mainos[adrotate banner="3"]

Koulujen syyslomaviikolla vapaa-aikapalvelut järjestivät monitoimihallille sisätemppuradan ja parkour-radan, joihin ei tarvittu mitään ulkopuolelta tuotua, vaan kaikki välineet löytyivät monnarin omista varastoista!

Vuoden vanha Martta Kangastupa ihastui erityisesti putkeen, jota oli mukava mennä läpi muiden lasten kanssa vuoron perään ja peräkkäin!

Tapahtuma saavutti aivan hurjan suosion, sillä lapsia ja heidän vanhempiaan riitti radoille koko kaksituntisen ajan. Hiki virtasi ja nauru raikui ja järjestäjät saivatkin nähdä, että aina ei tarvita jotain kallista muualta tuotua, vaan omin avuinkin voidaan toteuttaa hurjan hauskoja juttuja!

MAINOS

Touhupäivä oli monitoimihallille toteutettu niin, että toisessa päässä salia oli mukavaa ja puuhakasta tekemistä perheen pienimille ja toisessa päässä oli haastavampaa rataa isommille lapsille.

Väliin jäävälle alueelle oli laitettu pieni kaukalo, jossa käynnistyivät sählypelit välittömästi, kun lapset sen löysivät!

Monitoimihallilta oli vielä mahdollisuus siirtyä jatkamaan liikunnallista päivää uimahallille, jossa oli tarjolla kivaa ohjelmaa niin pienille kuin uimahyppyopetusta vähän vanhemmille muksuille!

Tuula Jokiaho

Edellinen artikkeliMikael Penninkangas vuoden jatkosopimukseen Ankkurien kanssa